Praćenje tlaka u gumama

iTrack ContiPressureCheck

Praćenje tlaka u gumama

Alat za praćenje tlaka u gumama razvijen od strane tvrtk ContitentalTM, koji je završio iData posebnim dizajnom za ovaj proizvod.

iTrack ContiPressureCheck (CPC) smanjuje operativne troškove. Kontinuirano pratite tlak u gumama i podatke o temperaturi. Ako padne tlak u gumama, odmah se upozorava vozač vozila (preko prikaza u vozačkoj kabini) i operater flote kako bi spriječili ozbiljne štete.

Možete daljinski pratiti stanje guma, primati kontinuiranu povratnu informaciju o položaju vaših vozila, dobiti informacije o radu vozača i vašoj floti informacija koje će olakšati donošenje odluka i kontrolu. Možete primiti upozorenje zbog nenormalnih događaja.

Zatražite ponudu
icon box image

Ušteda

Smanjuje troškove.

icon box image

Sigurnost

Smanjuje rizik od nezgoda.

icon box image

Zaštita okoliša

Smanjuje emisiju štetnih tvari.

icon box image

Udobnost

Kreiranje izvješća jednim pritiskom na gumb.

icon box image

Individualne potrebe

Prikaz složenih i posebnih izvještaja.

icon box image

Jednostavnost korištenja

Sustav je jednostavan za korištenje s točnim podacima.

Mišljenja naših kupaca

Želite li saznati više o iTrack GPS-u? Kontaktirajte nas odmah!

Pitajte
CPC rendszerkép

Iskustva

“U prosjeku, 12% motornih vozila koji se bave komercijalnim prijevozom ima niži tlak u gumama nego što je propisano, a u većini slučajeva – u nedostatku odgovarajućeg nadzora – padovi tlaka su kontinuirani. To uzrokuje više od 90% nedostataka.

Ako je guma previsoka u tlaku, nosit će brže ili neujednačeno nego što je planirano. To također ima učinak zamjene guma ranije nego što se očekivalo. Za tvrtke s većim flotama, ti problemi mogu koštati i do nekoliko milijuna forinti, što se odbija od dobiti “. vezess.hu

 

Specifične informacije i upiti

Želite li saznati više o iTrack GPS-u? Kontaktirajte nas odmah!

Pitajte