Poslovanje privatne tvrtke

Poslovanje privatne tvrtke

Privatne tvrtke za praćenje poslovnih putova uz pomoć GPS-a

Želite li znati kako zapravo rade vaši prodajni predstavnici i koliko koriste službene automobile u privatne svrhe? Do točnog rješenja doći ćemo uzimajući u obzir stvarnu situaciju na terenu!

Trgovci i osoblje mogu koristiti automobile također i u privatne svrhe. To bi moglo rezultirati s problemima zaštite podataka u slučaju prikupljanja podataka od 0 do 24 sata, budući da bi zaposlenici mogli imati informacije o poslodavcu.

iData je osmislila iTrack GPS sustav praćenja kako bi se osiguralo da prava osobnosti nisu ugrožena, što omogućuje precizan rad i  izračun.

Zatražite ponudu
icon box image

Izvješća

Automatska izvješća razdvajanjem privatnih i poslovnih putovanja.

icon box image

Osobnost

Naveden je broj prijeđenih kilometara.

icon box image

Namirenje

Ova značajka olakšava ispravno računovodstvo.

icon box image

Prekidač

Prekidač mora biti prisutan, također može biti i skriven.

icon box image

Izvještaj o smanjenju

Njegova saznanja su točnija, administrativni teret se smanjuje.

icon box image

Registracijska ruta

Omogućuje učinkovitije, transparentnije operativne troškove flote.

Mišljenja naših kupaca

Želite li saznati više o iTrack GPS-u? Kontaktirajte nas odmah!

Pitajte

Praćenje privatnog slučaja

Tijekom praćenja na sučelju, privatni automobili prikazani su plavom bojom i prikazuju posljednju poslovnu poziciju. Na taj način možete osigurati transparentno praćenje s maksimalnim razmatranjem prava privatnosti.

Mogućnosti upravljanja privatnim podacima

Privatne rute mogu biti skrivene na više načina: sustav će i dalje primati podatke, ali će ostati nevidljiv korisniku. U tom slučaju, prijeđeni kilometri također će biti pravilno pohranjeni u privatnom, ali rute su nevidljive. Preporučujemo ovu verziju, prema zakonu, poslodavac nema pristup osobnim podacima, osim statističkih podataka koji se prikazuju (npr. Km u privatnom korištenju).

Onboard Unit onemogućuje GPS prijem, ne šalje signal u upravljačku ploču. U tom slučaju, poslužitelj ne može prikupljati podatke o kilometraži, ali osobni podaci neće biti preneseni na iData. (Imajte na umu da iData ne zna ove podatke osobno, tako da za iData ti podaci nisu osobni podaci, samo za poslodavca.).

Prekidač privatne tvrtke isključuje jedinicu u vozilu, uklanjajući sve veze između onboard jedinice i središnjeg poslužitelja.

 

Specifične informacije i upiti

Želite li saznati više o iTrack GPS-u? Kontaktirajte nas odmah!

Pitajte