Nagrade

Naše stručno osoblje koje radi na iTrack sustavu nadzora, ne samo da se pozitvno istaklo u uvjetima službe, nego i u mnogim drugim područjima.

Jako smo ponosni na to.

loyality awards

Loyalty Award 2018

Nagrada za vjernost Lajosu Szabóu, izvršnom direktoru tvrtke iData, zbog njegove izvanredne i dugogodišnje predanosti i podrške Klubu korporativne logistike.

Pegazus-díj 2017

Nagrada Pegasus 2017

Nagrada Pegasus prepoznaje performanse najdinamičnijih mađarskih malih i srednjih poduzeća. Priznanja dodjeljuje Enterprise Investors, tvrtka za trgovinu kapitalom i fond rizičnog kapitala za upravljanje, Bisnode, kao jedan od vodećih europskih digitalnih poslovnih informacija davatelja usluga, a Dentons je nagrađen kao jedan od  najvećih svjetskih odvjetničkih društava.

Na temelju kvalifikacije Opten Ltd, iData d.o.o. je jedan od najvjerodostojnijih igrača u poslovanju. Financijski rizik rada s iDatom je izuzetno nizak.

Od 1994. Opten je bio glavni igrač na tržištu poslovnih i pravnih informacija, a korporacijski informacijski sustav naširoko koristi domaće financijske institucije, velike korporacije i mala i srednja poduzeća.

Nagrada za „Prijateljsko radno mjesto 2016.“

iDati d.o.o. dodijeljen je naslov “Prijateljsko radno mjesto” od strane Ministarstva za ljudske potencijale. Humani odnos tvrtke i  obiteljska politika službeno su potvrđeni i priznati.

Cilj primjene je podrška programima za razvoj i razvoj radnih mjesta prilagođenih obitelji koji pomažu u usklađivanju rada i privatnog života i usklađivanju odgovornosti ovih dvaju važnih područja.

Mladi voditelj godine 2015.

Nagradu za mladog voditelja godine osvojio je András Szabó, vlasnik i strateški direktor iData Kft.

Program je najavio trenerski tim duž misije Akademije mladih voditelja.
U upravljanju iData doo, prije deset godina, András je sudjelovao od osnivanja tvrtke. Nakon prvih godina operativnog rada, radio je na svakom položaju menadžmenta, stoga ima puni prikaz procesa iData Ltd. i može koordinirati strateške zadatke na koordiniran način.

Marketing poslovanja godine 2015

Pet priznanja za marketinške dijamante, naslov marketing godine i posebnu nagradu dodijeljeno je iData-i na nacionalnoj nagradi za marketing malih i srednjih poduzeća, koju je objavila Mađarska marketinška udruga.

Telekom, Üzleti App-ok versenye, különdíj

Telekom Business aplikacije s natjecanja, posebna nagrada

iData d.o.o. osvojila je posebnu nagradu s jednim od svojih jedinstvenih proizvoda, Leadership Story Analysis System.

Na natječaju za Business App uvedena su rješenja temeljena na IoT, od kojih je gotovo 100 u Mađarskoj željelo biti među najboljima.

Sustav za analizu stilova vožnje povezan s iTrackom osmišljen je kako bi korisnicima omogućio uštede uklanjanjem loših stilova vožnje.

Nagrada za poslovnu etiku

Godine 2014. petnaesta je godina da je Nagrade za poslovnu etiku postala prestižna nagrada za poslovanje koju je osnovao prof. Ervin László, predsjednik Budimpeštanskog kluba i Mária Demcsák, osnivač ureda poslovnog magazina Market & Profit.

Cilj nagrade je svake godine fokusirati pažnju mađarskog društva na one koji su svojom aktivnošću i ponašanjem primjeri odgovornog, etičkog odgoja i poslovne prisutnosti te jačanja povjerenja između društva i gospodarstva.

Pametna godina 2014

U 18 konkurentskih tvrtki natjecala su se509 radnika, od čega se 183 dosegnuli razinu Mensa, što je najviši inteligencijski stupanj koji čine 2% čovječanstva.

Među njima bilo je 32 zaposlenika tvrtke iData d.o.o., koji su postigli izvrsne rezultate stjecanjem Smart Business of the Year u kategoriji malih i srednjih poduzeća (grupa tvrtki koje zapošljavaju manje od 100 zaposlenika).

Ovdje se prijavljuju natječaji za inteligentno poduzeće godine.

Deloitte Technology Fast 50. 2014

iData je uključena u kategoriju “najboljih 50” u Deloitteovim najbrže rastućim tehnološkim tvrtkama.

Natjecanje, koje je traje više od deset godina, ima za cilj rangirati srednjeeuropske tehnološke tvrtke na temelju njihovog rasta. Važan kriterij je da tvrtka mora imati vlastiti proizvod i, u većini, biti u mađarskom vlasništvu.

Deloitte Technology Fast 500. 2013

iData je stekla pristup Deloitte Technology Fast 500, najbrže rastućoj tehnološkoj tvrtki u Europi, Bliskom Istoku i Africi.

Pored iData, pet mađarskih tvrtki ponosno je na to priznanje.
Prestižna nagrada automatski će se dodijeliti onim tvrtkama koje se nalaze na Central European Deloitte Technology Fast 50 listi.

Medalja Narodne banke Mađarske

Direktor Lajos Szabó bio je nagrađen Spomen medaljom za „vrijednost kreiranja i vrijednost stvaratelja“.

Komemorativni novčići su umjetnički mali radovi od plemenitih metala ili obojenih metala, što je legitimno sredstvo plaćanja u zemlji izdavatelju. Glavna svrha izdavanja i njegova pokrivenost suštine povijesnih i kulturnih vrijednosti, je podizanje javne svijesti o tim vrijednostima, širenje znanja i sjećanje na osobu, događaj i izvanrednu godinu.

Samo Magyar Nemzeti Bank ima pravo izdati mađarski komemorativni novac.

Poslovni čovjek godine

Izuzetno je važna i velika čast da je iDatad.o.o. dostojna predstaviti sebe među najvećim i najuspješnijim tvrtkama.

Poslovni čovjek godine također je poznat kao Oscar za poslovanje.

Deseti put u 2013, najuspješniji poduzetnici u Mađarskoj bili su nominirani za prestižnu nagradu, uključujući iData Kft.

Deloitte Technology Fast 50 2013

Deloitte Technology Fast 50. 2013

U 2013. godini Deloitte Technology Fast 50 dodan je u iData Ltd. Godine 2013. Deloitte je objavio 14. izdanje Fast 50 natjecanja, koja svake godine rangira pedeset najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u Srednjoj Europi. Ove godine osam zemalja regije rangirano je na popisu, rangirajući tvrtke na temelju njihovog rasta prihoda u proteklih pet godina, i to je razlog zašto Fast 50 ima nevjerojatan uspjeh dvije uzastopne godine.

Red Herring Europa Top 100 tvrtki klijenata

GPS praćenje iData d.o.o. uključeno je među vodeće 100 europskih tvrtki Red Herring medija godišnje. Do 2013. godine ovo je bila jedina mađarska tvrtka.

Stručni tim Red Herring analizira više od tisuću najsuvremenijih tehnoloških tvrtki i rješenja te odabire tvrtke u kojima mogu pronaći eksplozivne mogućnosti rasta.

Medijska industrija istražuje i podržava najperspektivnija poduzeća od 1996. godine na svim kontinentima.

Deloitte Technology Fast 500

Objavljen je službeni nalog Deloitte Technology Fast 500.

Na temelju popisa, iData doo nalazi se na 166. mjestu u tehnologiji, medijima i telekomunikacijskim tvrtkama EMEA (Europa, Bliski Istok i Afrika) 2012. godine.

Prestižnu nagradu automatski će se dodijeliti onim tvrtkama koje se nalaze na Central European Deloitte Technology Fast 50 listi.

Deloitte Technolgy Fast 50

Na temelju rezultata Deloitte Technology Fast 50 Award 2012, iData Kft.  Mađarska je druga, najbrže rastuća tehnološka tvrtka u Srednjoj Europi.
Osvrnuvši se na više od deset godina Deloitte Technology Fast 50 nagrada priznanja u regiji najvećih tehnoloških tvrtki.

Ökoindustria 2011. Termékdíj

Sustav upravljanja otpadom iWacos je proizvod konzorcija tri tvrtke.
IData doo pruža osnovni stup operacije sustava, sustav praćenja GPS-a.
Tijekom stručnog dana održanog 2013. godine predstavnici iWacosa, tvrtki inteligentnog sustava za gospodarenje otpadom – Lajos Szabó, osnivač vlasnika iData – održali su predavanje o sustavu i njegovoj uporabi.

SAP Quality Awards, 2011.

SAP nagrade za kvalitetu, 2011.

U listopadu 2011. primili smo uglednu nagradu SAP Hungary u Pragu.
Uvođenje sustava upravljanja poduzećem u iData d.o.o. izabran je kao jedan od najboljih u regiji.

SAP Nagrade za kvalitetu natjecanja aspekt sustava ispitana u svojstvu provedbu informacijskih sustava i korištenje prednosti koje pruža za organizaciju.