Često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja

Što znači pozicioniranje na temelju GPS-a?

GPS je globalni sustav pozicioniranja širom Zemlje koji pruža 30-tak satelita u svakom trenutku. Prijemnik (na primjer, antena montirana u automobilu, mobilni telefon) preuzima signale satelita i izračunava vlastitu poziciju i brzinu. To se također može koristiti za navigaciju ili praćenje vozila.

Što znači online praćenje?

U slučaju praćenja vozila, to znači da možemo pratiti kretanje vozila na karti. To vam može pomoći da kontrolirate rad flote, olakšate organizaciju uživo i logistiku. Za ne-online sustave, korisnik obično mora pokrenuti zasebni prijenos podataka s vozila, što je više posla i, u slučaju česte uporabe, stvara dodatne troškove u usporedbi s općepriznatim on-line rješenjima.

Imate li odvojenu cijenu višestrukog dnevnog dohvaćanja podataka?

Višestruko preuzimanje podataka u našem sustavu je  besplatno je kod kuće i bez dodatnih troškova, osim mjesečne naknade.

Sustav iTrack upravlja popisom kontakata?

Da, jednostavno unesite Excel proračunsku tablicu koja se može uvesti u sustav tako da umjesto adresa navedene su nazivi partnera koje stavite na popis.

Kako mogu osigurati integritet radničkih prava?

Prekidač za privatno poslovanje koji se može povezati s sustavom praćenja može se koristiti za izoliranje privatnih i poslovnih ruta. Privatni putevi su potpuno odvojeni, a to se prikazuje zasebno na popisu rute.

Kako funkcionira servis kontrole goriva?

Učinkovita kapacitivna sonda je kvalificirano mjerno sredstvo koje vam omogućuje kontinuirano i precizno određivanje količine goriva u spremniku. Mjerni uređaj je primjerene veličine za  bilo koju veličinu spremnika. Podaci mjereni uređajem prikazani su na grafikonu.

Koji operativni sustav ima iTrack softver?

Sustav radi na svim popularnim operacijskim sustavima: Windows, Mac OS X, Linux.

Mogu li koristiti softver iTrack na svom mobitelu?

Da, postoji verzija optimizirana za mobilne uređaje dostupna na m.itrack.hu i za Android i iOS uređaje.

Što se događa ako moja vozila redovito putuju u inozemstvo?

Postoji više mogućnosti za međunarodne usluge. Ako trebate često online praćenje u inozemstvu, nudimo naše paušalne pakete. Ako ne trebate online praćenje u inozemstvu, “crna kutija” može pohraniti do 10.000 km putovanja i prenijeti je na vaš poslužitelj, tako da možete pristupiti podacima pohranjenim u inozemstvu. To omogućuje uštedu puno novca, a u ovom slučaju također je moguće dohvatiti podatke pomoću SMS funkcije slanja.